Är riktigt seg!

Idag var första dagen tillbaka på utbildningen. Det kändes lustigt att vara tillbaka men sammtidigt bra. Dagen bjöd på en introduktionsföreläsning men en massa info som man kunde läsa sig till så man satta och pillade naveln under den halvtimmen, och en annan förelösning som handla om vad kärlek och sex är och betyder, fick även se en grymt bra film som berörde ämnet som handla om ett äldre par som träffades igen för första gången på 60 år och blev kära. Det var riktigt fint faktist.
Som vissa redan har gissat så handlar kursen om sexologi, och ska pågå i 2 veckor. Ska bli riktigt intressant för detta är en kurs där enns personliga erfarenheter och åsikter kommer att komma upp till ytan, spännande, spännande.

Annars idag har det inte hänt något speciellt, hade tänkt att gå till gymet efter skolan men hade verkligen inte ork till de. Se om man kan orkar imorgon, måste ju få lite tränning ju.
Imogon annars blir det att åka till Lkpg igen för en gruppträff med dem jag ska plugga med dessa 2 veckor, ska bli intressant och se vilka det kan tänkas vara.

Ne ska sitta och slappa i soffan en stund innan jag kryper i säng. Så hörs vi!

skiter i rubriken nu!

Usch! Orkar inte hitta på någon rubik men det blev ju bra till slut iallafall. Sitter nu fortfarnade i soffan men har hunnit med lite, har duschat, sovit, ätit och varit i affären en sväng. Bra för att vara mig tycker jag. Älsklingen är hemma nu, och han sammanfatta sin natt på sjön som blött och kall, men kräfter fick dom, inte så många men ett par stycken. Så han ligger halvt utslagen i sängen nu. På tv är det sagan om ringen som går men inte på 3 an (som de två tornen just nu visas) utan på dvd, då slipper man all reklam, skönt. Blir nog sängen när det är slut. Börjar bli ganska trött nu (även om jag sovit lite redan). Så det blir att sussa kudde. Men ni får ha en bra lördakväll, så hörs vi imorgon!

Home Sweet Home!

Nu är man hemma igen, klev innanför dörren för ca 1 timme sen, skönt. Visst det är kul att åka till päronen och umgås med dom och få god mat och allt, men hemma är alltid hemma. Och så har man jobbat idag med, kände lika meningslöst som förra gången, fanns inte ett skvatt att göra, så jag underhållde mig med att städa några övervakningsplatser, det behövs ju med ibland. Sitter nu framför datorn och ugglar lite, älskling kommer väll hem snart, skulle se någon fotbollsmatch hos Aksel först (mycket viktigt) innan han skulle komma. Har kommer väll vara skit trött och lukta fisk, eller rättare sagt kräfter. Var med pojkarna och fiska kräfter vid någon sjö någonstans natten som var. Det blir duschen för hans del, ingen skum kräftlukt här hemma inte. Ne åter kommer om en stund när jag känner mig piggare, är sjukt trätt för tillfället!

snart dags att dra!

Håller på o packar, ska till mor och far i dag för att kunna ta mig till jobbet imorgon bitti. Det är ju verkligen kanon kul (inte) att behöva åka som en idiot över hela östergötland för att kunna ta sig till jobbet. Men snart blir det ändring, tänker söka mig till vrinnevi efter årsskiftet. Ska bli så skönt att bara ha en kort promenad på 10 minuter till jobbet, kommer bli helt underbart. Annars idag blir det att ta det lungt, kommer bara att njuta av lagad mat, och att bli ompysslad.
Ne nu måste ja packa ner datorn, vi hörs sen när jag kommer till Åtvid.

BYE!


Nu har jag syndat!

Det enda som blev inhandlat på stan blev ett Cover Stick för det jag har börjar ta slut. Jeans legginsen på Vero Moda jag skulle kolla på var inget att ha, provade dom inne på Vila som har samma märke men det var inget för mig. Men Linda om du ser detta, gå till Vila istället om du skulle spana in dom, för de har flera färger än Vera Moda. 
Och så har jag ju syndat också, blev en sväng in på Donken. Blev en QP meny. Men det var så gott, och så ska jag ju til gymet också. Så det är nog inte hela världen.
Just nu håller jag på att tvätta med, inte det roligaste men det måste ju göras det också. Bara att le och jobba på. Ne ska slappa lite i soffan nu.

BYE!

Ny superfin design!

Nu har jag fått en egen personlig desigen. Jag har inte gjort den själv, utan Sandra vännen (vet ej hur man länkar i inlägg än, men hennes blogg finns under länkar här intill) har fixa den, men jag kan skryta med att jag klippt in alla koder där de ska vara. STOLT! Och det är väldigt suktigt för att vara mig!

Ne ska ta och njuta av desigen en stund till sen ska jag ta en tur in till stan och kolla på Vero Moda! Höres!

BYE!

En massa strunt!

Går dagen blev att spendera i bibblan, och jag tycker allt att det gick bra. Tog även en sen lunch med Linda på Fräcka Fröken, det blev en kanon gå sallad men diverse godsaker i. Hade tänkt att ta med  kameran men den glömde jag såklart, hade tänkt att göra min blogg lite roligare och intressantare med bilder. Men minnet är bra men kort för min del. Det blev även en sväng till gymet också, och gud vad jobbigt det var, men jag känner att det går åt rätt håll, och all denna smärta jag haft i så många år har det varit lungt med sen jag börja tränna. Fan att jag inte börja tidigare om det var de som var svaret på minna böner.

I går såg jag och älsklingen på "True Blood" den nya vampyr serien som började i 1 an, igår vid 22, och jag tror jag skratta mig igenom hela avsnittet. För det var så komiskt, förutom vid misshandeln i slutet förstås. Jag tänkte ja skulle ge dom kommande avsnitten en chans och så får jag se om jag följer den. Har väldigt svårt att följa serier som återkommer i flera och flera säsonger. Tycker det bara blir en massa upprepningar.



Dagen bjuder på en massa skoj, el inte! Tänkte jag skulle fixa uppgiften till HEL II kursen som börjar på måndag, det är inget allvarligt, och inte så viktigt enligt min mening. Men det är nog bäst att jag gör den. Vi skulle ju göra en sådan inför HEL I och den fick jag aldrig ut något av. Men det kan ju bli annorlunda denna gång, det kan man aldrig veta. Sen blir det nog en tur in på stan. Hitta ett par jeansleggins på Vero Moda som verkligen ser ut som ett par jeans med dragkedja och allt. Måste jag spana in, ett riktigt måste. Annars blir det nog att ta det lungt. Älsklingen ska eventuellt fiska med grabbarna så det blir nog en hemma kväll i ensamhet, men det är lungt för mig, han måste ju få hitta på saker med sina polare om han vill. Huvudsaken att han har det roligt så är jag glad.

Ne nu börja Sjunde Himlen, måste se!

BYE!

090826

Nu är man vaken, påkläd och ätit frukost så nu ska jag ta mig till skolan och göra lite vettigt.
Kan iallafall meddela att älslking sovit hela natten, så jag lyckades igår. Hurra för mig! Efter skolan ska ja träna är det tänkt, blir bara motion idag så får det bli styrka på fredag. Ha en fin dag!

BYE! 


Snart dags för sängen!

Och nu har älskling somnat. Håller på att titta på Pirates of the Caribbean 2: Död mans kista! Helt okej film faktist men man har ju sett den ett par gånger. Har ju inte 1 och 3 så då blir det att man har sett 2 lite mer, men om man väntar en lång period imellan man glor pån så är den helt okej, och Johnny Depp spelar ju så grymt bra. Ne nu är det bara 20 min kvar ska väll ta och titta på dom. Så höres vi imorgon. Godnatt!



BYE!

090825

Sitter nu i min sköna soffa och glor på tv, ja vet att jag varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna och jag orkar inte skriva någon uppsats om vad som hänt så jag tar det viktigaste.
-    I fredags när jag, Älskling, Linda, Jojje, Aksel, Muffan och Jakob skulle titta på fyverkerierna så vräkte regnet ner. Man blev ju skapligt blöt och det jag såg av fyverkerierna var inget att ha.
-    I lördags var mor, far och bror här, vi gick på marknaden och åt god mat på O´learys. På kvällen blev det kräftskiva som man kan beskriva så här, det spårade ut totalt. Och taxiresan hem ska vi inte tala om. Gud vad förbannad jag var. Men det som var bra med den kvällen var fyverkerierna, det bästa bidraget jag någonsin sätt.
-    På söndagen hände inget!
-    I går så satt jag i skolan och pluggade, och därefter trännade jag. Hade bokat en instruktör som skulle hjälpa mig att hitta en bra träningsform för min onda kropp och jag tror hon lyckades.

Idag har jag bra tagit det lungt. Har suttit hemma och försökt att hålla Älskling vaken, för han kunde inte sova natten som var. Och jag lyckades han har varit vaken hela dagen så förhoppninsvis kommer han kunna sova inatt.

Morgondagen kommer att bjuda på pluggande i skolan och en sväng till gymet, kommer bara bli motion i morgon. Men bättre en inget.

BYE!


Gud,! vilket sovar värder det är!

Och sova skulle jag gärna gör men få vänta tills det blir kväller, vill ju inte vända på dygnet, men det vill tydligt jobbet, de ringde precis om att jobba natt. Men nej tack. Har lite för mycket att styra med här hemma, och så har Linda larmat, så hon behöver min hjälp, och då ställer jag självklart upp. Vad gör man inte för den finnaste vännen man har.

Just nu håller jag och älsklingen på och tvättar. Hoppas all tvätt hinner torka till fyra men det är nog tveksamt. Innan kl är fyra ska jag försöka hinna med att duscha och äta. Kan bli ganska stressigt men det ska nog gå.

Ska slappa en kort kort stund innan jag ska ner i tvättstugan sen. Höres!

BYE!


Min vecka så här långt!

Har inte orkat skriva här på ett par dagar, har gjort en hel del annat. Kommer dröja tills inlägget från Stockholm kommer, orkar inte sitta med det nu. Annars har min vecka sätt ut så här hittills:
Mån 17/8: Skrev tenta denna dag och såg också till att Linda pluugade till sin läkemedelstenta hon skulle ha på onsdagen, och så fixade jag mig ett gymkort på Natilus (osäker på stavning), trännade också på kvällen. Brände även ett antal kroner på träningskläder.
Tisd 18/8: Blev även idag och sitta med Linda inför hennes tenta. Blev ingen tränning idag, inte allt för bra om jag tar ut mig med en gång! Och på kvällen satt jag hemma och tog det lungt, och villade.
Onsd 19/8: Blev en dag i bibblan igen med Linda, hon skrev även sin tenta, hoppas hon klara den. Blev även en sväng till gymet, och det gick riktigt bra, bokade även en personlig tränare till på måndag så jag kan få instuktioner hur vissa maskiner funkar. På kvällen drog jag, alskling, Linda och hennes sambo och Jakob till Black Lion (pub) och drak lite, för att därefter kolla på fyverkeri SM. Tycker väll inte det bidarget var så mycket att ha.
Idag: Har jobbat idag, gjorde inte mänga knopp där kan jag säga. När jag kom hem blev det att äta och sedan gå och titta på dagens bidrag i fyverkeri SM som jag måste säga var grymt bra, iallafall sista låten (dom smäller smällare i takt med musik), min favorit än så länge, får se vad dom har att bjuda på imorgon!

Morgondagen blir nog lugn, ska typ tvätta lite och städa och bara ta det lungt. Blir kanske att dricka lite om man orkar annars sparas det tills på lördag. Blir även att titta på mera fyverkerier, och gå på marknaden som startar imorgon.
Just jag Linda skriver sin andra läkemedelstenta imorgon, och vi alla måste hålla tummarna att hon klara den, Lycka till vännen. Ne ska ta och sova nu börjar bli sjukt trött. Sov så gott!

BYE!

söndag!

Sitter här i soffan och är grymt seg. Kom hem vid 12 snåret i går natt, efter en lång dag i huvudstaden. Men jag kan säga att jag hade en helt underbar dag men kanonväder. Vill jag helt klart göra om, och Linda du och jag måste åka nån gång, det skulle vara superkul faktist.
Tänkte jag skulle skriva ett inlägg sen om gårdagen, orkar inte det nu, så det får bli lite senare, och så måste jag fixa bilderna som togs igår och fota det som inhandlades. Och det kommer väll ta en timme eller två, men jag ska nog lyckas.

Imorgon är det tenta, är sjukt omotiverad men jag kommer gå ditt och försöka göra mitt bästa så får det går som det går. Det som kommer att bli svårast är att lyckas gå upp så tidigt bara, kommer bli en svårare uppgift om man jämför med att skriva tenta kan jag lova. Ne dega lite nu, hörs!

BYE!


En dag för oss själva!

Imorgon drar jag och ängeln till huvudstaden över dan, bara för att få fira våran 2: årsdag på något annat sätt än att bara gå på de gamla vanlig resturangerna och vanliga bio. Och att få komma hemifrån.
Tanken är att vi bara ska gå runt och njuta, och självklart blir det ett besök cosmonova, det är ju lite maffigare än att gå på SF. Hoppas verkligen på att det ska bli en toppen dag, och att man få skapligt väder. Så man har något att komma ihåg och minas.

Orkar inte skriva mer nu, men kommer berätta om morgondagen, imorgon när vi kommer hem eller på söndag!

BYE!

JIPPI!

Utbetalningskortet för mina skattepengar har kommit nu, äntligen. Gud vad jag har väntat. Så om en stund ska jag springa in på stan och fixa så jag får in pengarna på kontot, nu måste jag bara hålla mig så jag inte handlar upp allt.

Annars idag har jag tagit det lungt. Var en sväng på en loppis här i stan och hittade ett sjukt colt tyg, i en massa röda och rosa nyanser, det var så gräsligt att det vart snyggt, se vad man kan hitta på att göra av de. Hmm det blir nog en hel del funderarnde, om vad man kan sy  för något. Men det ordnar sig säkert. Sen var jag och köpte ny SOLO tidningen som kom ut igår. Så nu sitter jag här med en kopp the och läser allt som verkar intressant i tidningen.



Hoppas eran dag varit bra hittils.

BYE!


Glad att jag inte är kunglig!

Nu har man presic titta på det extra insatta sändningen på 1:an om prinsessan Madeleine och Jonas Bergström förlovning och stundande bröllop. Och jag känner mig glad att jag inte är någon kunglighet. Tänk att man inte kan få bestämma själv hur man vill leva sitt liv och med vem. Men är man född som prinsessa/prins så vänjer man sig och lär sig att acceptera det. Men man är ju glada för deras skulle iallfall.

BYE!

090811

Molnigt och det regnar, då var det slut på denna fina period som vi haft nu ett par dagar. Men man får inte deppa ihop det kan ju bli fint igen, man kan aldrig veta. Hoppas iallafall på att nästa vecka blir fin för då är det augustifesten, och då vill man inte att det regnar. För ni som inte vet så är augustifesten en stor marknad då de stänger av nästan hela norrköpings centrum, de smäller upp massa scener där både nationellt stora band spelar och lite mindre okända band fär chansen att vissa upp sig. Och så är det SM i fyverkerier, alltid lika colt att gå och titta på. Man får bara inte missa det.

Annars idag får vi se vad som händer, blir väll att försöka plugga idag, har ju ingen huvuvärk så det ska nog gå och lära sig något nytt idag, förhoppningsvis. Och till det tråkiga. Mina skattepengar har fortfarande inte kommit, bubuhu. Men de kommer väll någon gång iallafall.

BYE!

Sista vittnet!

Sitter nu i soffan och väntar på att Beck ska börja på 4, men Lotta måste ju få sjunga klart först. Tycker nog att dagens Beck film är en av de bästa dom gjort faktist, men sen kan jag ju säga att jag inte kan komma ihäg alla jag sett så det kan ju vara så att det finns någon som är bättre, ni kanske vet någon som är bättre, tell me?

Annars idag så har det inte hänt något, pluggandet blev det inte så jättemycket med. Huvudvärken försvann som tur va efter en stund, men sen vart jag så sjukt trött och de finns det inget som gör att jag kan få in något i huvudet, totalt omöljigt. Sen om jag lyckas imorgon! Hoppas. För övrigt så var jag inne på Nautilus hemsida. Funderar på att skaffa tränningskort där, Linda trännar ju där så man behöver ju inte gå ditt själv. Och det är ju alltid bra att ha med sig någon som kan motivera en till att träna mer. Så när skattepengarna kommer ska jag fixa ett kort och kläder. Men när dom pengarna kommer vet jag inte, känns som man väntat en evighet på dom. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge brukar man ju säga. Ne snart börjar Beck, återkommer senare kanske.

BYE!

Besök!

Sitter nu här alldeles ensamen och ugglar. Har fått en jävla huvudvärk, så jag har inte satt mig med böckerna än, och så har vi haft besök. Muffan och Gittan var här för en kopp kaffe. Muffan är precis hem kommen från USA så han har haft lite problem och ställa om sig och han behövde lite koffien, och då går man till dom som bor närmast, alltså jag och ängel. Men det var trevligt. Och så fick vi reda på att Gittan skulle flyta hitt, hade precis varit och kollat på en lya och fått nycklar. Ska bli skönt att inte vara de som bor längst bort längre. Man slipper känna sig utstött, haha (skoja bara). Ne vet inte redigt vad jag ska hitta på. Får väll bli att gå till affären och handla lite och post lite brev och se om huvudvärken släpper (hoppas).

BYE!

omotiverad!

Man är uppstigen, ätit frukost och kl är redan halv 2. Halva dagen är ju redan gått. Jag får nog ta och skärpa mig, och börja gå upp lite tidigare på dagarna, för hur annars kommer det bli när skolan börjar. Kommer ju tyo sova på föreläsningarna, och de vet jag efter erfarenhet att det inte är en så bra idé att göra.

Ska väll snart sätta mig med skolböckerna igen, kommer ju bli en sådan toppen dag, eller ej, hmmm. Men det måste göras ingen annan kommer göra det för mig, så det är bara att bita ihop. Ibland är man så trött på allt pluggande att man bara vill slänga ut allt genom fönstret, och vid andra tillfällen är det så kul att man inte kan slutta att plugga. Önskar ju att det kunde vara det senaste hela tiden så att man kan bli klar med utbildningen någon gång. Men det får väll ta den tid det tar, ingen idé att försöka pressa fram något, känns som det bara blir skit av det då.

Ne dags för plugg nu då, och jag känner mig sjukt omotiverad för det!

BYE! 

Blåbär, en orm och lite knegg!

Nu är jag hemma igen, efter en dag hos mor och far, och en dag på jobbet.
Lördagen hos morsan och farsan var trevlig, med god mat och en tripp till fotbollsplanen med min bror (köpte en halsduk med, heja heja ÅFF). Dessutom, kan ni tänka er, jag gick ut i skogen och plockade blåbär kl 7 på kvällen, så typiskt mig. Men det var mysigt såg ett par hjortar (eller det kan ha varit rådjur, är inte riktigt säker), ett gäng med fästingar och en orm. Och det blev ett par dl blåbär. Har dock inte rensat dom en så jag vet inte exakt hur mycket det blev. Men lördagen vart helt klart lyckad.

Och idag har det jobbats, som jag helt klart kunde ha varit utan. Var så sjukt omotiverad att gå upp halv 5 för att åka och knegga i 8 timmar. Men det blev några kronor iallfall, och det är ju aldrig fel.

Ikväll så blir det bara att ta det lugnt och glo på tv. För imorgon blir det och sticka näsan i skolböckerna igen=( ett måste. Och blir det fint väder kanske man flöter ut sig i parken en stund också. Men jag lär ju helt klart märka hur det blir. Ne nu ska jag sitta och vänta på att ängel ska komma tillbax från affären, så att man kan få i sig lite mat.
Höres senare!

BYE!

Snart sussa kudde!

Ängel är hemma nu och Rocky IV är på tv just nu, men det blir att borsta tänderna och krypa ner i sängen och se hur länge man orkar hålla sig vaken. Börjar bli smått trött, så det är ju ingen större idé att kämpa imot och försöka hålla sig vaken. Då bli man bara övertrött, eller jag iallafall, och det är inget bra kan jag säga. Ska ju även gå upp vid 8 imorgon också, lär bli kämpigt, men vi får se hur det går.

Ne sängen nästa. Sov så gott, alla. Och Linda lycka till på flyget.

BYE!

Det luktar Nivea!

Nu har jag tagit en snabbducsh, skönt skönt. Och smort in hela kroppen med Nivea. Så det är definitivt den mest dominerande lukten just nu i lägenheten. Det är ju för tur att det inte luktar något annat, som typ soptunnorna nere på gården, inte det underbaraste doften precis.

Turen ner till källaren gav inspiration till att försöka på att sy ett inne fack på en av minna väskaor jag hitta där nere. Det finns ingen dragkedja på den utan bara ett såndärt magnetslås. Och det är inte så mycket att jubla över. Så om jag kan sy ett större innefack med dragkedja kanske man vågar ha den på stan utan att bli bestulen på allt man äger, så väskan får följa med till mor och far imorgon. Och så medelar jag er imorgon om det blev något bra resultat på min idé.

Nu blir det lite tv tittande CSI på 5 för att vara exakt, funderar också på att ta fram lite vindruvor, gott gott. Hade gött!

BYE!

Varit grymmt dålig på att skriva!

Det var fan vad dålig jag har varit på att skiva här, har typ gått en hel vecka om inte mer. Men har typ haft torka, ibland händer det inget, så då blir det inga inlägg.
Om jag ska sammafatta de gångna veckan, blir det något i denna stillen:
Lör 1/8: Vart utgång ihop med ängeln, Jojje, Larson och någon polare till Larson. Har nog inte skratta så jävla mycket förut på krogen (jävligt synd att du skulle jobba då Linda.)
Sön 2/8: Blev bara att ta det lugnt och ligga och lata sig, riktigt skönt faktist.
Mån 3/8: Var i skolan lite denna dag och försökte fixa mitt kopiator (osäker på stavningen) kort, och det gick superbra.
Tis 4/8: Mor och far var på besökt så det blev en tur till Ingelsta, där det byggt ut Maxi-huset. Riktigt trevligt faktiskt.
Ons 5/8: Blev pluggande för min del, inte det roligaste men ett måste.
Tors 6/8: Även denna dag bjöd på en hel del pluggande, och det var ganska kul faktist, ett ovanligt fenomen att tycka så på sommaren.

Och idag har jag pluggat lite till, men även varit ute lite i parken och solat med ängel. Det blev skapligt varmt imellan åt men det var skönt med tanken på hur dåligt väder det varit de senaste månaden. Och nu sitter man här själv framför tv och ugglar, med the simpsons på just för tillfället. Ängel är iväg och leker med Daniel. Han måste få göra det ibland.

Morgondagen bjuder på en resa till Åtvid. Blir att fira min broder och min morfar som fyllt år denna vecka. Blir god mat hemma hos mamma och pappa. Och vid fyra tiden ska jag och min bror gå på fotboll, ÅFF - Väsby United. Ska bli riktigt kul. Både pågrund av att jag går med bror min och på grund av att jag inte varit på någon match än i år. Dåligt av mig, men imorrn blir det kan jag lova.

Söndagen blir en trevlig dag på jobbet, jippi, eller kanske inte hmmm. Har ju sagt att jag inte tänkte be om några turer men om de ringer och ber snällt kunde jag ställa upp. Sa så för att jag inte trodde de skulle ringa men det gjorde de, så de var bara att le och säga ja till de turer jag kunde.

Ne nu ska jag ner i källaren och plocka med alla mina väskor (kul underhållning för mig kan jag lova) och se vad jag hittar för något kul. Höres! Lovar att det inte kommer ta allt för långtid till nästa inlägg. Lovar!

BYE!

RSS 2.0