En kort sväng på stan!

Fick världens idé torka om vad jag skulle hitta på idag, var verkligen inte sugen på att plugga. Så istället blev det en kort tur på stan med ängel. Och jag blev några kroner fattigare. Jag införskaffade ett läppglans i samma märke jag köpte allt annat smink jag köpte härom veckan, alltså Lumene från kicks, blev även en svart eyeliner, glömmde det förra gången. Jag är riktigt nöjd med all smink som jag köpte, tack för tipset Linda vännen. 
Ja inhandlade även ett nytt percing smycke till naveln med en massa bling bling som hänger ner. Har aldrig använt eller ens testat något sådan innan så jag tänkte det var dax för det.
Slutligen blev det ett par nya jeans på rean från JC tror det var märket Crocker, eller jag ska se efter....... Ja det var de, ha inte så dåligt minne ändå! Det är sådana som sitter åt hela vägen ner, vet ej vas sådan heter, men men inte det viktigaste.

Ne nu ska jag ta och laga mat, se vad jag kan knopa ihop. Hade gött!

BYE! 

090730

Då är man vaken nu. Känner mig lite sliten men det blir väll så när man sitter i en biosalong 3 timmar innan man ska gå och lägga sig. Men det var de värt. Ja då får man se vad denna dag har att bjuda på, har ju inget specielt inplanerat. Tror jag väntar med att städa badrummet tillls imorgon. Men jag kanske ska ta och tvätta, blir nog att springa ner sen och kolla om det finns någon ledig tid. Förhoppningsvis, för det behövs verkligen tvätta, men jag lär väll märka när jag väll står framför bokningstavlan. Ne nu ska jag fixa till mig lite, så höres vi.

BYE!

En lång dag till ända!

Nu sitter jag i soffan i en nästan färdig städad lägen1het, det är bara badrummet kvar, men det tar jag kanske imorgon eller på fredag. Kan vara en skönt att ha en dag ledigt från städningen, för jag är en sådan människa som verkligen jobbar med hela kroppen när jag städar. Men jag är ganska stolt över mig själv att jag inte hade träningsverl i armarna efter städningen av köket. För jag kan lova det blev ganska mycket, eller rättare sagt extremt mycket skrubbande för att få bort allt fett. Jag kanske inte är så otrännad som jag tror.

Och till något helt annat. Nu ikväll var jag och ängel på bio, vi såg Harry Potter och halvblods prinsen. Gud så sjukt bra den var, längtar extremt mycket efter att nästa ska ha premiär. Längtar, längtar. Funderar på att läsa igenom hela historian. Linda måste då få tillbaka böckerna du låna, om jag inte har fel har du Fenixodern, Halvblodspinsen och Dödsrelikerna hemma hos dig. Ne men som sagt en sjukt bra film. Värd att se!

Nu ska jag krypa i säng, börjar bli skapligt trött. Jäsp! Hade gött!

BYE!

God morgon!

Ja då var man vaken, nästan ialla fall. Ska snart ta tag i dagens städ, hoppas jag kan bli färdig med allt ikväll, det hade varit skönt. Så det kommer bli dagens mål. Men vi får se hur det går.

Gårdagen avslutades med att se Rome och äta onyttigt. Var mycket trevligt, men efter två avsnitt vart jag grymt trött så då blev det sängen.

Ne nu ska jag försöka vakna till lite mer, så hörs vi senare!

Bye!

Stor städat köket!

Ja gårdagen forsatte att vara lugn, det blev bara jag och ängeln som ville köpa asiatiskt, så vi gick och handla och åt hemma i soffan. Och det var himmelskt gott. Resten av kvällen blev lugn, med ändan placerad i soffan och ögonen på tv. 

Som du nog ser i rubriken så har min underhållning idag beståt i att städa köket, och det behövdes vill jag lova. Fy fan vad stökigt och skitigt det var. Jag var tvungen att springa till affären och inhandla en massa prylar för att få det rent. Köpte dock mer än vad jag behövde till köket, för min tanke var att jag skulle ta hela lägenheten men köket tog en så jäkla lång tid, så imorgon får man ta resten.
Något i still med bilden har jag typ sett ut idag:



Nu då är man nyduschad och mätt (blev kebabtallrik, mumma). Ska bara ta och fixa till håret lite sen blir det ytterligare en lugn kväll i soffan. Hoppas ni får en trevlig kväll. Så hörs vi!

BYE!


Det blev dyrt!

Så har fått in bilder nu. Krånglade inte det minsta, som det gjorde förra gången, trodde jag skulle bli galen då.
Som ni ser bled det en bild med allt på för att det inte skulle bl för mycket bilder, som inte skulle gå att lägga upp.
Det som jag handla är två linnen från Carlings, en kjol från H&M, 3/4 lggins från kappahl, väldigt mycket smik från kicks och ett par helt fantastiskt snygga Converse från Nilson (det är skorna som ligger bakom mitt skoskav, bild längre ner).
Om någon undra pris, märke m.m på det jag köpt är det bara att fråga.



Här kommer även en bild på Linda älsklingen från i lördags när vi satt på Munken.



Och detta var vad jag fick se när jag kom hem i lördags natt. Jag var väll medveten om att jag fått ett skoskav men att det var så extremt trodde jag aldrig och vad sjukt ont det gjorde. Men nu är det lite bättre, men det blir att använda foppa tofflar ett tag framöver tror jag.



Ne nu ska jag bara sitta och glo lite. Höres!

BYE!

Lugn Måndag!

Ja nu är helgen slut, men vardags stressen slipper man när man har semester. Helgen vart en trevlig och relativt lugn tillställning. Linda och jag gick ju som sagt på stan, och för min del blev det en ganska dyr tur men väldigt trevlig.
På kvällen blev det grillning i folkparken med Linda och hennes Jojje, Larson och jag. Mycket god mat blev det. Efter åt bar det av till Larson där det lyssnades på musik och spelades Buzz. Och jag måste säga att jag var ganska så bra på det, men jag tryckte på fel knappar hela tiden så jag kunde ha fått bättre placeringar, men men inte hela världen. Vid elva snårret drog Linda och jag vidare till Munken där det blev lite dricka, lite snack och bra musik. När det stängde vid ett ville Linda ha fylle mat så det bar av till Donken. Där vart jag grymt trött så jag gick hem, ängel möte upp på vägen, det är skönt att slippa gå själv.
Går dagen var lugn hände inte alls mycket, bara slappande i soffan, inte alls dumt.

Dagen kommer att vara lugn den också, har ialla fall varit det hittils. Vart grymt sugen på asiatisk mat så det blir Spicy Hot idag, mumma. Ängel försöker få tag på ett par polare för att se om de vill följa med annars blir det bara vi två, men det funkar alldeles utmärkt det med.

Tänkte lägga upp bilder på vad jag inhandlat sen, om det inte bråkar allt för mycket förstårs, och så blir det en bild på mitt ofantligt ståra och smärtsamma skoskav med som jag fixade i lördags.

Ne nu sak jag slappa lite. Just ja Linda jag har ditt bälte till jackan här så du vet de.

BYE!

Lördag!

Ska iväg till Linda nu, vi ska gå en sväng på stan. Ringde till henne förut när hon inte svara på mitt sms, och hon log och sov, hade jobbat natt. Taskigt, men som tur har hon fått sovit lite i alla fall. Jag kunde ju ha ringt när jag vaknade och då hade hon inte varit så glad på mig. Ne ska dra mig nu.

BYE!

Äntligen!

Nu har jag äntligen lyckas fått upp alla bilder, det tog en jävlans tid. Några har jag dock tagit från IKEA ´s hemsida.

För er som inte vet var jag är iväg ett par dagar och å handla jag lite små prylar, har inte lyckats lägga upp dem förren nu pågrund av att det har krånglat av någon lustig anledning. Men nu kommer det.

Den första bilden är en städ korg som man kan ha alla prylar man använder när man städar. grymt fin och så är det lättare att förrvara om man inte har något städskåp som jag.
Den andra bilden är på fyra olika sorters damtrasor som är typ för glas, speglar, kakel och trä. Lite roligare med färg när man städar. 
Dessa två kommer jag inte ihåg vad de kosatde men jag har för mig att man kunde få båda två under femtio spänn.

Den tredje bilden är en väglampa som jag införskaffat till sänglampa, jag har det dock inte på vägen jag har den på nattduksbordet och den sitter fast med någon typ av skruv. Den kostade så mycket som 129 kr.
På fjärde bilden är det doft ljus och dom doftar gröna äpplen. De luktar ljuvligt. Och ljusen avger inte så mycket värme som vanliga värmeljus som man kan ha de tända en när man vill ha det mysigt och det är varmt ute. Dessa kosatde 36 kr.


Dessa fyra saker är införskaffade på IKEA!



Sedan köpte jag samma dag två par ballerina skor ett par i guld och ett par i silver på din sko tror jag det var. De var på rea så jag gav bara 179 kr paret.



Och för ett par dagar sen iförskaffade jag mig en ny väska som jag köpte på rean. Gav 399 för den på Väskmakar´n. Märket är David Jones, de gör mycket fina väskor med bra kvallite. I like.



Så nu är bilderna äntligen ute.

BYE!

GAAHHH! Blir idiot!

Har nu tagit alla kort men det går inte att ladda upp dem här på bloggen. Blir galen på det nu. Men förhoppningsvis kommer jag att få upp dom någon gång under dagen iallafall. Man kan ju hoppas, hmm. Nu är ängel vaken iallafall, fick typ dra honom upp från sängen, det gick faktiskt riktigt bra till slut. Han kan ju inte ligga och sova hela dagen inte. Ne ska uggla lite nu.

BYE!

Första slut!

Nu är första filmen i Sagan om ringen - trilogin slut, så nu har jag satt på tvåan, "Sagan om de två tornen".



Och så har ängeln börjat vissa tecken på att vakna nu med, men jag väntar nog en liten stund till innan jag drar fram kameran och börjar ta kort. Hoppas ni har haft en bra morgon och ett skönt uppvaknade ( gäller förstås inte ni som fortfarnade sover eller som just gått och lagt er). Jag återkommer!

BYE!

Det går bara inte!

Sitter här i soffan och kan inte sova. Vaknade typ vif halv 6 och kunde inte somna om, lugnet ville inte infinna sig + att jag har grymt ont i mina höfter idag med. Det börjar gå lite över styr nu med mina jävla höfter, börjar bli rätt så irreterande. För att underhålla mig själv så tittat jag just nu på film. Det blev Sagan om Ringen "Härskarringen" eller "Ringens brödraskap" folk brukar använda båda namnen på första delen. Den versionen jag tittar på nu är The special extended dvd edition. Den är typ en halv timme längre an versionen som visades på bio. Det är massa extra scener som gör filmen mycket bättre. Mera humor, och flera saker som är ditt lagt och som inte finns med i boken, men som ändå gör att det blir grymt bra.



Ne se vad dagen bjuder på idag. Tänkte lägga in allt jag införskaffat mig som lovat men måste vänta tills ängel vaknar så jag inte väcker honom med blixten på kameran. Tror inte han blir så happy över det faktist, han vill nog ha sin skönhets sömn. Sen blir det nog att plugga lite idag med. Håller just nu på med området smärta, inte det lättaste, men de ska nog gå in lite i huvudet på mig, intressant ät det ialla fall. Annars tar jag nog dagen som den kommer. Man har ju faktist semester, och det vill man ju njuta av också. Ne höres sen.

BYE!

fruktansvärt segt!

Sitter här på jobbet, det är ca 5 timmar kvar nu. Sen är det ledighet med lite pluggande som gäller. Skönt skönt. Men det är så otroligt lungt här inatt finns inget att göra. Hade hoppas på lite nu sista natten, men inte. Fast det är ju 5 tim kvar så det kan ju smälla till det är ju inte helt ovanligt. Men inte vi 5 eller 6 snårret, för då är man alldeles för seg.

När man kommer hem sen efter jobbet blir det väll att man får försöka att hålla sig vaken så man kan ställa om sig till normal dygnsrytm igen. För det är ju bibblan som gäller fram till termins starten sen, eller rättare sagt fram till den 16 aug för den 17 är det tenta sen är det bara ledighet som gäller.  Och bibblan har ju tyvärr inte öppet på nätterna, hmmm, så man har ju inte så mycket val. Så man får försöka vara en duktig flicka och var vaken på dagarna och sova på nätterna, eller iallafall försöka.

Ne ska gå och nötta på en annan stol nu. Höres! 

BYE!

Inte bra!

Har varit dålig på att blogga de senaste dagarna. Men ska nog bli bättre framöver. Sitter nu på jobbet och det är lungt och skönt, lite för lungt faktiskt. Men det är ju inte kångt kvar nu, ca 3 tim detta pass och sammanlagt 23 tim denna sommar skönt skönt. Fast den intensivaste nedräkningen blir inte förrän min sista natt som är mellan lör och sön. Då kommer jag glo på klockan hela tiden. Det kommer att bli maniskt. Men jag är ju inte själv, typ halva personalstyrkan (den som inte är på semester) räknar ju ner dom också. För de ska ju få lite ledigt dom med.

Ne vet inte vad jag ska skriva för något, de senaste dagarna har det varit lungt. Det ända som har hänt är att jag har totalt snöat in på filmjölk. Kan dra i mig 1 liter om dag. Hmmm. Kanske inte det bästa för jag har ju typ hur mycket socker i som helst. Bättring där!

Ne ska hitta på något annat nu. Hade gött alla. Höres!

2 Nätters jobb väntar!

Ska som sagt jobba de 2 kommande nätterna som kommer. Varken orkar eller vill inte men det är bara att ge sig iväg. Ska ta och hoppa in i duschen och sedan ge sig iväg. Men det är ju bara 5 nätter kvar, gud va skönt. Ne ni får ha en bra kväll alla sammans!

BYE!

Kan inte sova!

Är vaken och pigg som sjutton. Vakna för en timme sen och det gick verkligen inte att somna om, så det var ingen idé att försöka kämpa imot bara att kliva upp. Har nu suttit i ca ½ timme och fört in allt jag handlat i en bankbok. Är lite små nördig när det kommer till sånt, vill gärna ha superkoll. Men nu är det fixat, och jag vet inte vad jag ska hitta på för något nu. Ängel sover (äntligen är han här) så det är inte lätt att hitta på något utan att väcka honom. Kanske blir att dra på någon film. Men vad. Har ju typ sätt allt som finns i dvd - hyllan. Det blir svårt det här. Helst skulle jag vilja lyssna på skön musik och bara relaxa lite. Men det kommer nog varken uppskattas av varken ängel eller av grannarna. HMMM. Skulle ju kunna fota mina inköp (orka inte det igår,sorry), eller så väntar jag nog istället så får älsklingen hjälpa mig så det blir bra bilder. Ne det blir nog en film. Men vad för film det blir berättar jag sen. Men vi hörs.

BYE!

En dag med städning väntar!

Är nu hemkommen från jobbet, phhhuuu, äntligen, trodde natten aldrig skulle ta slut. Och nu är jag ledig i 2 nätter, skönt, men på söndag kväll ska man dit igen.
Och nu så nu väntar då städningen, jippi. Men det behövs. Kommer nog inte börja med en gång precis. Kommer nog slappa framför tv, och kanske sova en stund med. Fast det får inte bli förlänge. Har ju som sagt en hel del att stå i med. Tänkte jag även skulle fota mina inköp som jag gjorde när jag var i väg i början av veckan, bli faktist en hel del smått och gott. Men det blir sen orkar inte nu.

Och snart är ängel här, och den långa väntan är över. GLAD! Ne vi får höras senare.

BYE!


Ugglar!

Sitter här på jobbet som vanligt. Det är lungt och stillsamt, och finns nästan inget att göra. Skulle vara kul om klockan ville gå lite fortare. Inte för att jag längtar efter att få komma hem och städa för det behövs verkligen. Jag vill bara komma här ifrån. Är man på jobbet så vill man ju ha något att göra ju. En kollega sa till mig förut att om vill skulle jobba flera nätter efter denna och det skulle fortsätta och vara så här lugnt skulle vi få trycksår i baken av allt stilla sittande. Och det håller jag faktist med om. Men som jag sa igår natt. Vi ska vara glada att det är lungt, inte för våran skull utanför dom människorna vi tar hand om. Ne nu ska jag springa in och sätta mig och vara stol nötare igen. Det är ju de jag har betallt för när det är lungt. Bara att sitta ner snällt på en stol och vänta. Hade gött.

BYE!

Snabbis!

Blir ett snabb inlägg, Har lite bråttom. Nyliggen uppstigen från sängen. Blev att sova och ligga kvar och dra mig lite längre än vad jag brukar göra, men det var skönt. Ska ta och fixa i ordning mig sen blir det att gå in på stan och äta och sedan åka till jobbet. Gud vad skönt imorgonbitti så är det bara 5 nätter kvar gud vad skönt. Blir kanske några strö turer men inget mer semestervikarieat (osäker på stavningen)där för min del på det bygget. Ne måste fixa till mig nu. Hade bäst. Höres!

BYE!

Trött, vill sova!

Är nu hemkommen från jobbet. Kan ju meddela att resterande del av natten vart lika super lugn (tråkig) som den var innan förra inläget, hoppas inerligt att det inte blir samma inatt igen. Kommer säkert att klättra på väggarna då ( eller inte). Ska snart hoppa in i duschen och ta och äta lite frukost. När dessa bestyr är färdig blir det sängen, jag hör hur den skriker efter mig. Men konstigt nog så somnade jag inte på bussen. Hmmm. Brukar i vanliga fall slockna med än gång, men jag är säkert övertrött och då har jag svårare att somna. Hur sjukt trött jag än är.

Nu är det i runda slängor ca 35 timmar kvar tills jag får hem min ängel, gud vad väntandet gör mig galen! Urrrggg! Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge. Men jag kan nog inte hålla med om det riktigt för jag har väntat i typ 4 och ½ månad och jag är stolt att jag har stått ut med längtandet. Sen den dagen han flyttade ner och jag väntat på att han ska komma hem igen, min ängel! Miss you!! Men snart kommer han. Jippi!

Ne duschen nästa, annars kommer jag sitta här tills fan kommer och hämtar mig. Hade en trevlans bra dag i regnet.

BYE!

En lugn natt, en så länge!

Nu har typ halva nattpasset gått, skönt. Och det har varit lungt, för lungt nästan, man vill ju ha något att göra, men inte. Men man vet ju inte helt plötsligt kan det smälla till och då blir det helt plötsligt för mycket istället. Att det alsrig kan vara lite lagom. Men om man skulle bestämma skulle det inte finnas något att göra. Men då skulle man ju i och för sig inte ha något jobb, men man kan nog få tag på annat. Kanske? Vet faktiskt inte vad jag ska skriva för något, har ju inte hänt så mycket precis. Men på fredag då kommer det nog bli att göra en hel del och veckorna därefter kommer säkert vara fyllda med en massa roligt. Hoppas på det iallafall. Men det märks väll. Ne som sagt kan inte komma på något att skriva så det blir en sväng till personal rummet nu istället, se om man hittar något man kan roa sig med. Hade bäst!

BYE!

nyligen vaknat, snart jobb!

Vaknade för en kort stunf sen! Ska hoppa in i duschen strax, och fixa till mig för att åka till jobbet. Två nätter framöver stundar de knegg i Lkpg sen är kan ni tänka er så har jag bara 5 nattpass kvar, sen ledighet för mig. För hoppningsviss så kommer jag väll att vara lite produktiv innan skolan börjar. Har ju en tenta kvar som ligger och skräpar. Hoppas jag kan få den ur världen också, skulle ju vara grymt skönt. Men det är bara vänta och se om jag lyckas. Nu är det bara två dygn kvar innan älskling kommer. Jippi. Längtar.
Ne duschen nu! Höres!

BYE!

Jävligt förbannad!

Det börjar gå överstyr nu, självklart ska folk få vissa reklam, men när man visar ett program, spelar ingen roll om det är en film, dokumentär eller en konsert, till minne av en person kan man väll för fan skippa den där jävla reklamen. Det är ju för fan helt otroligt. Man hedrar ju inte precis personen genom att avbryta allt med att vissa en massa jävla reklam, det förstör ju hela meningen. Tänk på alla som vill spela in och titta på programet flera gånger. FInns ju ingen mening med att spela in när allt förstörs med en massa jävka reklam. Fy fan vad arg jag blir. Finns säkert en hel del människor som håller med mig. Ville bara säga det!

BYE! 

Idétorka angående rubrik!

Jag har ännu inte skrivit något angående Michael Jackson bortgång. Den störrsta anledningen är att jag inte redigt vetat vart jag har stått i min åsikt angående honom som person i hel het. Hans musik har aldrig infunnit sig i min CD - hylla, och jag byte alltid radio kanal när hans musik spelades. Och det ända jag har fått höra om honom under min uppväxt är operationerna han gjort och anklagelserna om utnyttjade av barn. Så min bild av honom har väll inte varit så speciellt positiv.
Men jag har nu sen hans bortgång försökt att se den personen som alla hans miljoner fans har sätt och fortfarande ser.
 
Och jag har kommit fram till att jag vill minnas honom som en stor artist, låtskrivare och still ikon, och jag gör det genom att välja denna bild som är skivomslaget till hans album Thriller som utkom 1982:



Anledningen till att jag väljer denna bild från just detta album är att jag för ett par dagar sen (vet inte när riktigt) såg ett program om Michael på tv då dom visade videon till låten Thriller och jag tycker ärligt att den var bra. Riktigt grym faktist. Och jag känner att det är det bästa sättet för mig att minnas en person som aldrig varti någon stor del av mitt liv (tänker då på musiken).
Och jag tänker inte bry mig om opertionerna eller anklagelserna, för han var en människa som vem som helst och är lika mycket värd som alla andra.

Om jag ska vara riktigt blödig (eller hur man brukar säga) så går mina tankar till hans barn, ni som såg minnes stunden förstår nog vad jag menar, jag blev grymt imponerad att hans barn va med. Så sjukt starka indivder som klarade av att vara på plats och säga farväl till sin far tillsammans med alla fans, och när hans dotter i slutet går fram och talar då kunde inte jag hålla tillbaka mina tårar, för där såg jag en dotter som förlorat sin far. Jag skulle aldrig klara av att göra det hon gjorde. Jag är djupt imponerad.

Och jag kan ju säga att jag kommer snart placera mitt egna exemplar av albumet Thriller i min CD - hylla.

Så kort och gott  "Michael Jackson Vila i fred!" det har du all rätt att göra, det är du värd!


Och om jag ska beskriva hur resten av min dag har varit så har den varit lung med växlade regn - åskskurar och skinnande solsken. Är hemma nu efter min tripp på hemlig ort som var till för lite vila. Men nu är man hemma som sagt och tillbaka i vardagens knopp och styr och allt vad det innebär. Längtar grymt mycket till på fredag när min ängel kommer tillbaka hem igen. Och jag hoppas tiden inte ska gå allt försakta. Ne ska ta och relaxa lite nu och glo på tv blir väll att fortsätta följa tv4´s hyllning till Michael Jackson. Hoppas ni har haft en bra kväll. Höres!

Just ja prata med min farmor i telefon ikväll, blev bara att växla ett par ord men det betyde mycket med tanken på att för bara ett par månader sen trodde vi inte att hon skulle överleva stroken hon fick, men jävlar vad hon kan kämpa, jävligt starkt gjort att komma tillbaka så pass. Du är grym farmor.

BYE! 


Dagen börjar lida mot sitt slut.

Idag har det varit en lång dag, har varit i väg på mycket, och mitt humör har varit som en bergodahl bana. Men i det stora hela har det varit en bra dag. Har inhandlat lite nya saker. Blir att fota och lägga ut det här imorgon när jag kommer hem.
Nu sitter jag här och tittar på Beck och kartellen, man har ju sett den ett par gånger men det är helt okej. Se om man orkar se hela filmen, man börjar bli lite små trött så vi får se. Ne nu är snart reklamen slut. Så jag ska stänga av datorn nu. Hade gött "al folks"`!

BYE!

Segt, snart dags att krypa i sängs!

Har inte precis lyckats hålla mig vaken idag, typ sovit i omgångar på ett par timmar i stöten. Så det blir snart dags att kryppa ner i sängen och sova. Blir att gå upp tidigt imorgon, lite grejer som ska uträttas.

Snart är min ängel tillbaka, så underbart längtar faktist

BYE!

Ännu är jag vaken!

Sluta jobbet för ca 3 och ½ timme sen. Sitter nu på hemlig ort, med laptopen i knät, och har nyligen duschat. Lite frukost har jag även lyckats få i mig. Och jag har inte somnat än, stolt, men jag börjar bli trött, jäsp! Se vad man hittar på att göra idag, något måste kommas på annars kommer jag aldrig att lyckas att hålla mig vaken. Kommer typ bli en omöjlig uppgift, så något måste hittas på.
Ne ska jag gnugga idé knölarna, och se vad det blir av denna dag. Höres under dagen!

BYE!


Sitter på jobbet!

Sitter här på jobbet nu. Jag han med nästan allt jag skulle göra igår, och det är jag stolt över. Och jag behövde inte stressa till tåget heller. Det var typ en av mina största rädslor, hatar verkligen när man bara har minuter på sig. Och ibland hinner man och ibland inte. Är verkligen surt när man ser tåget/bussen bara sakta åka iväg. Dom flesta gångerna jag har varit utsatt för det så har jag inte kunnat styra över det, då är det oftast kollektivtrafiken som har gjort någon miss eller så har någon buss/tåg gått sönder. Så då är det bara att le och vänta på nästa, om det går någon nästa. Men jag är ju inte själv om av att ha varit med om något sånt det har nog ni med.

Ne nu ska jag nog gå in och jobba (sitta på en stol och titta rakt fram typ) så hörs vi när jag slutat och sitter med min laptop på hemlig ort. Känner att jag inte ska säga vart jag ska, för då kan mobilen börja ringa lite. Vill bara ta det lungt och njuta av vilan. Ne hade gött alla som är vakna.

BYE!

stress, stress, stress!

Nyvaken. Och det är sjukt stressigt. ska vara på stationen om 3 timmar och innan det ska jag ha hunnit med att diska, äta, packa och jag vet inte allt, hoppas jag hinner med allt annars blir det inte skoj.
Det blev iallafall en smörgås och ett glas oboy, duktiga mig. Men det räcker ju inte att jag bara äter frukost en gång på må få, måste ju äta varje dag, måste jag lyckas. Men det ska säkert fixa sig. Ne som sagt mycket att stå i nu, så vi höres!

BYE!

Sussa kudde!

Kom hem från jobbet för ca 40 min sen (sluta dock 7 men ska ju ta mig hela vägen från Lkpg till Nkpg tar sin tid). Har precis duschat, och funderar på om jag ska ta någon frukost, hmm. Har haft ståra problem med den där frukosten dom senaste månaderna, jag måste bli bättre på det. Men jag kan nog pressa ner en macka och ett glas oboy om jag bara vill.

Ska som sagt jobba en natt till, blä. Men det positiva är att när jag går av imorgon bitti så har jag bara 7 nätter kvar att jobba (dock inte på raken).

Ne nu blir det frukost (kanske), och sedan sängen. Höres senare!

BYE!

Dax att dra mig!

Nu har man duschat, fixat håret och smickat sig. Fult på klädd så det är dax att pysa iväg nu. Ska handla mat till i natt och äta på Donken. Sedan är det bara att hoppa på tåget och åka till Lkpg för 10 tim natt jobb. Hoppas natten går fort, så man inte behöver bli tokig för att kl in rör sig, men jag kommer nog klara "hur eller hur" det ändå.

Ne ska sticka nu. Hade gött!

BYE!

Vaknade nysens!

Vaknade för en kort stund sen. Och känner mig något så där utvilad. Somande typ vid 5 i natt, så har sovit ca 12 timmar, då ska jag nog orka hålla mig vaken inatt, eller vad tror ni?

Har partat med älsklingen min med, skanar honom grymt mycket men får ju hem honom någon gång nästa vecka, längtar mycket. Ska bli underbart skönt att ha honom här igen hoss mig. Har varit 4 jobbiga månader. Men snart är det över.

Sitter nu och dricker lite oboj, tänkte hoppa in i duschen, och sedan pyssa iväg till jobbet. Kommer nog mellanlanda på Donken, orkar inte laga mat idag, är för seg för det och så bli det så sjukt varmt när man använder spiseln eller sätter på ugnen. Så det blir köpe mat idag istället, kan var gått det med.

Ne dax för duschen.!

BYE!


Läsa lite sen sova!

Ne nu orkar jag inte sitta uppe längre, men jag vet att jag inte kommer kunna somna än på ett par timmar. Så det blir att läsa lite. Har tittat på två bra program nu det första jag såg på var:



Helt okej serie faktist. Det andra var:



Har typ sett alla avsnitt, så när man har sett de 5 första minutrerna av avsnittet så kommer man ihåg hur det sluta. Jag och min mamma följde det när de börja vissa serien första gången, vi var typ beroende av den. Jag drog även igång denna underbara film med, var ett par veckor sen jag såg den:



Men orkar inte se klart den, men man kan väll säga att jag kan den utantill. Så nu längtar man mest tills 2:an har premiär. Längtar, längtar och enu mer längtan.
Ne nu ska ja stänga butiken som min kära mor brukar säga. Natti natti.

BYE!

Design!

Har suttit och fixat på en ny design,och denna gång vart det inte galet om man vill komentera något, (löst det problemet)!
Typ Headern (om det nu stavas så) som ska fixas, och en ny bild på mig, i ett lite mera nyktert tillstånd, hmm. Har typ inga bilder på mig själv där jag är nykter så får ta att fixa det i veckan som kommer. Sen är jag ganska så nöjd med designen. Man brukar ju aldrig bli helt nöjd med det man själv gör, men det alla andra åstad kommer brukar bli så sjukt snyggt. Ne ska glo på tv nu. Kanska kommer tillbaka. Har typ vänt helt på dygnet pågrund av att jag jobbar natt, så typiskt mig! Så jag somnar nog inte än på ett tag.

BYE!

Extremt varmt och en kliande näsa och ögon!

Det är inte den roligaste kombinationen (osäker på stavningen), Men svalare väder är på ingång och allergi tabletter är äntligen inköpta. Så förhoppningsvis så kommer det inte bli sämre. Jag har verkligen förstående för er alla som har ordentliga problem men alleriger m.m. mina problem är ganska så små, så jag ska inte gnälla. Men det är ändå sjukt jobbigt.

Nu sitter jag framför tv och tittar på I, Robot med Will Smith, en ganska okej film faktist, men man har ju sätt den ett par gånger så det är ju inte precis någon vidare spänning, men det funkar ändå. 

Igår var jag på stan men Linda för att fixa mitt kläd problem men det gick inget vidare. Det blev bara två nya BH som var grymt fina, skåda själv:


Båda är köpta på H&M för 149 kr st. Grymt sköna att ha på sig dessutom.

Fösökte även idag med en tur på stan idag igen, gick dock själv, Linda log och sussa kudde efter att ha jobbat en hel natt,  för att lösa det "big problem" men gick inget vidare, kom hem med en ny pocketbok. Någon typ av fantasy, tänkte det kanske var något att ha, det lär märkas. Och så blev det en ask allergitabletter:



Så det kommer nog bli flera turer på stan tills jag hittar något jag trivs med. Har så svårt att hitta kläder, det finns ju mycket snyggt, men inget jag som sagt trivs med, hmmm. Det löser sig nog.

Imorgon natt blir det att jobba igen, hoppas det blir lungt och att tiden går fort, annars blir jag tokig och börjar klättra på väggarna. Så jag håller tummarna för att tiden bara ska flygga iväg.
Ne ska dricka lite pepsi (den nya coca colan för mig) och bara ta det lungt. Hade gött. hörs!

BYE!


RSS 2.0