Gått som i en dimma!

Har varit grymt trött de senaste dagarna. Det har typ bara varit praktik och sova för hela slanten för mig. Men i dag är jag någolunda pigg iallafall. Ska ha praktik idag med ioförsig men jag kommer vara ledig i ett par dagar, efter det. Kommer bara degga och ha det skönt då.  Men ska försöka vara lite seriös genom att försöka komma igång med lite pluggande med. Har ju en till tenta som stundar. Vet ej när men det är lika bra att sätta igång itid.

I dag är det Valborg också. Så om det blir något ikväll eller inte. Kommer ju vara instängd på sjukan, så man får se vad som har planerats när man kan sätta på mobilen och ringa. Blir tyvär ingen konsert i Linköping, vi studenter är inte tätta så det får bli en annan gång.

Ska ta och hoppa in i duschen och sedan dra till systemet, kan ju vara bäst att förbereda sig på att det blir att festa, man vet ju aldrig. Men man får se, alkoholen kan ju komma till nytta längre fram annars.

BYE!

Hemma efter en lång dag!

Just hemkommen från praktiken, fick gå lite tidigare för jag var så trött och seg efter att varit uppe sen klockan 6 i morse. Det är väll inget säger säkert vissa, men för mig är det extremt. Och imorgon blir det ännu tidigare halv 6, och en halvtimme är grymt mycket för mig, så vi får se hur det går.

Har iallafall haft det grymt bra på praktiken har verkligen saknat det stället, jag har så roligt där och jag känner verkligen att jag lär mig något, det kommer bli jobbigt när den är slut. Skulle helt klart kunna jobba där sen när jag blir klar syrra, när det nu kan bli.

Ne ska ta och koka lite pasta till min köttfärssås så jag har mat till imorgon, och sen hoppa in i duschen. Efter det blir de nog sängen med en bra bok eller nåt. Eller om det är något bra på tv. Hmm. Icke troligt.

BYE!

Tentan klar, praktik väntar!

Försökte att komma in här imorse innan jag skulle iväg och skriva tentan men de ville inte släppa in mig. Men jag har förståt att jag inte var den ända.
Nu har jag ialla fall skrivit klart tentan och nyss hemkommen. Har fortfarnade skrivkramp ajaj. Det är något som man får på ett brev på posten när man börjar plugga på universitetet, iallafall var det så för mig, och är fortfarande. Jag tror iallafall att det gick vägen, men när jag skrivit ungefär en tredje del av tenta upptäckte jag att jag glömt skriva en sak, skit skit. Så det var bara att börja om, och jag han precis på håret, när tenta vakten kom fram och sa att nu måste du lämna in skrev jag det sista ordet. Men det är ju inte första gången det händer. Klar i sista sekunden det är typiskt mej. Fast nu är det klart iallafall phu.
Möte Linda utanfö tenta salen hon skulle med skriva tenta fast läkemedelsberäkning istället, hoppas verkligen att det gick vägen och hon klara det. håller tummarna. Så nu får både hon och jag sitta och våndas i 10 arbetsdagar på att resulaten ska komma ut. Taskigt lång vänte tid, men lärarna har ju ett liv de också så dom kan ju inte rätta tentor dygnet runt. Inte hälsosamt för fem öre.
Nu ska jag ta och vila en liten stund och sedan iväg till sjukan och börja min andra praktikperiod. Ska bli grymnt kul, men jag är lite nervös redan inför den kliniska examen som vi ska ha, usch, inte bra. Skulle vilja ha nerver av stål just nu. Fast det ska nog gå bra. Har många som puschar mig så vi får tänka no problemas. Ne dags för vilostund.

BYE!

Trött, Trött, Trött!

Nu ska jag ta att sussa kudde, är grymt trött. Men det är ju inte så konstigt kanske tanke på att jag vakna bakis och inte fick sova ut för jag var tvungen att plugga, då kan det inte sluta på något annat sätt. Har iallafall diskat och ätit lite nu på kvällskvisten, det blev köttfärssås för min del med fullkorns spagetti och salllad till. Gott Gott!
Ja imorgon blir det en lång dag. Upp kl 6 för att skriva tenta kl 8 - 12, efter det försöka ragga tag i en av mina lärare, hmm se hur det kommer att gå, och mellan 14 - 22 har jag praktik. Morgondagen kommer verkligen att sätta mig på prov. Men jag överlever förhoppningsvis. Ne sussa kudde nu.

BYE!

Varmt och Regnlukt!

Har pluggat en stund nu, det går sagta framåt, men det känns inte som något nytt har fastnat i skallen på mig, men ska ge det en chans till om en stund. Varit ute också, var tvungen att dra till affären och handla lite mat, det är så dåligt att dom inte kan se till att det finns färskt bröd och grönsaker på helgerna. Man måste faktist handla då också. Men men.
Det var väldigt varmt ute också, det blåste ju dock men det var inga svala vindar inte. Tror vi kommer få lite regn här i Norpan ganska så snart. För det luktar typ som om det redan regnade, men det  kan ju behövas, det är så tort och det skulle nog få fart på växtligheten med. Och det våre ju inte helt galet, eller? Men jag såg att björkana hade slagit ut nu när jag var ute, och det är ju ett bra tecken för all som inte allergiker, men jag tror nog dom uppskattar lite grönt dom med. Ne nu måste jag ställa mig och diska lite och sedan fixa krubb.

BYE!

Plugg!

Nu tror jag att ja har vaknat till lite och huvudvärken börjar försvinna, skönt! Hade ställt kl på ringning i morse för att jag skulle hämta kläderna jag tvätta igår i från tvättstugan, men jag vakna inte när det ringde. så när jag vakna vi halv 10 var det bara att springa ner och hämta det fort som fan och hoppas att ingen hade planerat att tvätta. och det verkade inte som det var heller. Tur!
Ska ta och sätta mig med mina böcker och försöka få in lite till i huvudet till tentan imorgon, inte för jag tror att det funkar men att försöka skadar inte så mycket. Måste även packa och fixa till praktiken imorgon så jag får med mig allt som behövs, men om jag inte är helt ute och seglar så ska det redan vara fixat. Kort och gått så ligger det så som jag lämnat det sista jag använde det. Så det blir ju ingen stor insatts, bara ta ner påsen i från skåpet i hallen. Och titta igenom den lite snabbt.
Ne ska fokusera på att plugga lite nu, höres!

Bye!

Åt skogen!

Jag sprang in i en baccardi apple hemma hos Linda, det var Jokob som lämnat kvar den efter en fest, inte bra. Full som vanligt blev jag, inte något nytt fenomen. Men folk är ju som tur vanna vid det. Satt och snacka gojja med Linda, hennes lilla syster med kille och Martins flicka, var trevligt. Efter det bar det av till Black Lion, tanken var att jag bara skulle följa med som sällskapet ditt, men det blev att jag drack lite också, Aksel vännen bjöd, det var snällt. Men kom ändå hem skaplig, hade jag vetat detta hade jag dragit till Sandra och spanat in hennes nya lya och träffa dom gamla polarna, men men. Det får bli längre fram..! Sitter nu framför datorn inte trött alls, kanske blir att se någon film, kanske Twilight med Kristen Stewart  & Robert Pattinson, har total snöt in på den. Men inget ovanligt det heller. Har nu på typ 20 min snöat in på en låt av Adiam Dymott som heter Miss You, skulle väldigt gärna gå på deras live konsert på plantens i LKPG den 30 april, men jag får se. Våre kul ialla fall, funderar att köpa skivan, precis den sortens musik jag gillar. Rock/IndieRock/Alternative är det inom musiken mitt hjärta klappar för. Ne nu blir det någon film tror jag!

BYE!

Ut på vift!

Ska iväg till Linda och Jojje och alla dom andra en stund och vara social har jag tänkt. Dom ska tydligen ut odh rulla hatt, men tenta och praktik väntar på måndag för min del så sådant roligt får väntar. Ska ändå bli skönt att få komma ut lite när man har hållt på och tvättat hela dagen. Men nu är tvättkorgen tom och det är de viktigaste, och det betyder väldigt mycke. Ne dags att äta lite och sedan dra iväg.

BYE!


Nytt Försök!

Har skapat mig en ny blogg här som det kanske märks. Har haft blogg förut men aldrig givit det någon chans, så nu ska vi se vad jag kan åstadkomma förnågot!


RSS 2.0