sjukt, sjukt, sjukt!

Sitter här i soffan och relaxar lite. Hat inte skrivit på ett tag, men det har inte hänt så mycket, det ända som är värt att nämna är att jag var hos Sandra förra helgen. Tack för en trevlig tjejkväll. Se om jag följer med ut och rullar hatt nästa gång!

Något som absolut måste nämnas är att jag fått klartecken att börja termin 4 till hösten, (ni som inte vet så pluggar jag till sjuksyrra). Det som var så sjukt var att jag skrev en tenta i april och jag fick uppgifter om att jag blev kuggad (var dessutom en spärrtenta, som man måste klara för att få gå vidare till nästa termin) men så idag PANG, så fick jag ett mejl där det stod att jag hade klarat den, så 15 härliga högskolepoäng ramla in på min resultats lista. Och jag är inte längre spärad. Typ satt och böla som en idiot innan jag lyckades ringa till nära och kära för att meddela den underbara händelsen. Men jag var inte dum var tvungen att ringa till skolan för att få det bekräftat. Så läraren som hade mitt tenta skulle skicka den till mig så att jag får se med egna ögon att det står att jag är godkänd. Oj OJ vad skönt. 
Men jag har ju en tenta kvar men det är ingen spär på den förren man börjar termin 5, men förhoppningsvis ska jag fixa den nu i sommar. Men gud vad sjukt det var att jag klara den, har inte redigt tagit det till mig en, men när det väll sjunkit in ordentligt så kommer jag nog gråtta en skvätt till.

Ne nu ska jag ta och fortsätta att relaxa lite. Hörs!

BYE!

Börjar bli en människa igen!

Fy fan vilken helg. Var på på inflyttningsfest hos Anna och hennes boy. Kvällen började med landskapen mellan Sverige - Danmark. Kommer ej att komentera matchen, ni som såg den förstår, ni som inte såg den är inte intresserade, för ni kunde ha sett den då (om ni inte jobba eller något i den stillen förstås).

Sedan vart det att sitta och snacka skit med allt och alla (eller inte alla jag snacka bara med mitt kompis gäng), för de var vissa jag inte träffat på länge. Vi var nästan alla där, bara ett par stycken som fattades. Efteråt vart det ugång till Hugo. Vissa av oss stod länge i kö, medans andra, exempelvis my boy lyckas krångla sig in via VIP kön, när han ens inte var uppskriven på den, fattar inte hur han lyckas. Men när vi hederliga kom in vart det mycket dans, till grymt bra musik, en kanon kväll helt enkelt.

Mina mänskliga problem kom på natten när vi varit hemma en stund. Har nog aldrig varit så dålig, och nu två dagar senare börjar jag fungera något bra iallafall, men jag är inte mig själv riktigt än. Men det rättar nog till sig snart.

Nu sitter jag här, skulle vilja gå ut och gå men det regnar lite för mycket för min del, bara gå en lång prommenad det skulle vara så hemla skönt men det får väll vänta. Ne ska fortsätta att ta det lungt nu. Höres!

BYE!

Nedräkning!

Har just kommit tillbaka efter en sväng på stan, var tvungen att köpa schampo och balsam för färgat hår, så nu är det fixat. Nu ska jag bara ta det lungt en stund tänkte jag och sedan damsuga lite. Karln kommer ju hem ikväll (nedräkning) jippi, och då måste det ju se lite skapligt ut här. Är nu två veckor sen sist som jag träffa honom, längtar så. Och snart kommer han att komma upp hitt igen på heltid, inte fel alls.

Ne lite relaxing nu tror jag.

BYE!

En lång dag i Åtvid!

Kom hem från Åtvid för en halvtimme sen. Är nyklippt och nyfärgad. Och de vart bra, så imorgon blir det en sväng in på stan och fixa lite hårprodukter, så att håret inte blir så slitet med en gång. Det är ju som sagt inte grattis att fixa till håret hos en frisör.

Var kvar en stund i Åtvid för att umgås lite med mor och far, alltid trevligt. Fick mat också, det blev blodpudding, gott gott. Och jag måste äta mycket blodmat pågrund av att jag är blodgivare. Måste ju fylla på mitt förråd av järn så jag inte ska kola vippen totalt.

Ne nu ska jag relaxa och byta sägnkläder, ska tvättas imorgon. Jippi, hmmm? Hade gött!

BYE!


Påbörjat en ny design!

Sitter här och försöker knåppa ihop en ny design på min blogg, inte det lättaste för mig som inte kan något om datorer. Eller lite kan jag väll eftersom jag har gjort en lite förändring. Men det är en bit kvar innan den är helt klar. Kommer behöva mycket hjälp med hedern (eller hur det stavas) och så blev det lite galet om man ska skriva någon kommentar allt i samma färg, men det ska jag fixa längre fram. Men det blir att hålla till godo med det som finns. Så fixar jag sista längre fram!

Det blev Twilight filmen (typiskt mig), men nu ska jag krypa i säng, och läsa lite (New Moon, vet inte vilken gång i ordningen jag läser den nu), blir att gå upp tidigt imorgon för min tripp till Åtvid!.

BYE!

090603

Var på loppis i dag men det var typ omöjligt att gå där för det var så mycket folk där och dom var som gammar, helt galet. är på jakt efter en pedistal att ha blommer på men det fanns ingen som var snygg, och då tänker jag på formen, färgen spelar ingen roll efter som jag tänkt att måla den själv. Men det kommer nog in något snyggt någon gång, bara att vara tålmodig.

Sitter här nu mätt och nöjd och funderar på vad jag ska hitta på här näst. Ska jag städda lite eller ska jag kolla på Twilight, typ sett den varje kväll de senaste veckorna, men den är så sjukt bra. Längtar verkligen efter uppföljaren New moon. Hoppas jag inte blir besviken.

Ska till Åtvid imorgon en snabbis för att klippa och fäga mitt hår, min frisör är kanon och kan verkligen mitt hår, vet var alla virvlar och allt är. Som sagt kanon. Ne ska ta och hitta på något men vad det blir vet jag inte än.

BYE! 

RSS 2.0