Är riktigt seg!

Idag var första dagen tillbaka på utbildningen. Det kändes lustigt att vara tillbaka men sammtidigt bra. Dagen bjöd på en introduktionsföreläsning men en massa info som man kunde läsa sig till så man satta och pillade naveln under den halvtimmen, och en annan förelösning som handla om vad kärlek och sex är och betyder, fick även se en grymt bra film som berörde ämnet som handla om ett äldre par som träffades igen för första gången på 60 år och blev kära. Det var riktigt fint faktist.
Som vissa redan har gissat så handlar kursen om sexologi, och ska pågå i 2 veckor. Ska bli riktigt intressant för detta är en kurs där enns personliga erfarenheter och åsikter kommer att komma upp till ytan, spännande, spännande.

Annars idag har det inte hänt något speciellt, hade tänkt att gå till gymet efter skolan men hade verkligen inte ork till de. Se om man kan orkar imorgon, måste ju få lite tränning ju.
Imogon annars blir det att åka till Lkpg igen för en gruppträff med dem jag ska plugga med dessa 2 veckor, ska bli intressant och se vilka det kan tänkas vara.

Ne ska sitta och slappa i soffan en stund innan jag kryper i säng. Så hörs vi!

Kommentarer

Lämna din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0