Ont i hela kroppen!

Var ett tag sen jag skrev här. Har haft en hel del att stå i så tiden har inte funnits. Men jag kan ju meddela att jag och Linda kom in på SOF, inga problem alls. Vi liksom gled in lite snyggt, och det blev en kanon kväll.

Nu sitter jag här i soffan och tar det lungt, har som sagt ont i hela kroppen, jag har varit och i Åtvid i helgen och sprang då 1 mil med min mor och far eller rättare sagt jag gick halva vägen och sprang halva. Men de viktigaste var att jag tog mig runt. Är så sjukt otränad, så det är på tiden att jag kommer igång. Har varit ute och gått lite nu ikväll, var nere vid buss stationen för att säga hej då till älskling. Men jag orka inte gå hem så det blev spårvagnen, men jag gick ju hela vägen ner iallafall. Det är ju inte så jätte dåligt.

I morgon blir det en kombinerad slapp och plugg dag med Linda i solen, skönt skönt.
Ne nu ska jag ta det lungt framför tv ett tag sen sussa kudde.

BYE!

Haderajan

Snabb uppdatering av vad jag gjort dom senaste dagarna, haft praktik, pluggat, sovit, spenderat tid med älsklingen och varit med Linda. Slut på uppdateringen.

Och nu sitter jag här hemma med Linda, vi är lite mys fulla och ska snart iväg till trappan, för hoppningsvis kommer vi in. Det är ju invignig på SOF 2009. Är ju bara ett måste, så vi hopps hoppas att vi kommer in. Hoppas ni får en bra kväll alala där ute.

BYE!

Sitter i skolan!

Sitter som sagt i skolan och pluggar, tagit en lite rast, och tänkte jag skulle slänga in ett inlägg. Igår som sagt hade jag tänkt att titta på film men jag hitta inget kul i hyllan, som jag redan inte har sätt tusen gånger, så det blev en bok istället. Den heter Änglar och Demoner, skriven av Dan Brown som även har skrivit Da-Vinci koden.

Snart kommer Linda hit och gör mig sällskap, skönt att slippa och sitta själv hela dagen. Och så har man ju någon att prata med också. Ska försöka sitta här till 17 - 18 i kväll om jag orkar, men det får vi se hur det går med det.

BYE!

090506

Börjar bli lite upprepningar nu känner jag, har suttit i skolan idag me, fick en del gjort faktist. Duktiga jag. Tog med mig kameran idag, men var alldeles för seg för att orka ta upp den ur väskan, lata jag. Kanske blir imorgon. Har annars inte gjort något spännande idag, som kan nämnas. Typ sånt man alltid måste göra. Men man vet ju inte om det kan hända något imorgon, som kan vara värt att nämna.
Ska ta en relax kväll ikväll, och inte sitta och glå på mina anteckningar. Kanske se en film, om jag hittar något bra i hyllan.
Ha en go kväll!

BYE!


En vanlig tisdag!

SItter här i soffan och försöker bringa lite ordning i mina anteckningar från dagens pluggande, det går väl så där bra. Det är grymt farligt att ha internet uppkopplat när man ska göra något viktigt på datorn.
Som sagt så blev det lite pluggande idag, inte lika seriöst som igår men men, tar igen det imorgon. Jag och Linda satt i bibblan som igår och försökte få något gjort, eller jag försökte få något gjort, Linda var lite mer fokucerad än vad jag var. Sedan vart vi ju lite störda av alla polisbilar som tutta förbi fönstret till bibblan som vi satt vid. Fick reda på det efteråt att det varit ett värdetransport rån här i Norpan med skotlossning. Det har blivit en lite galet är på senaste tiden (mer än vanligt förstås). Vi har haft flertalet mord, mordförsök, anlagda bränder och nu detta. Inte bra.
Vid lunch möte vi upp Lindas farmor, som vi gick och åt en god lunch med på något trevligt café, som bara sålde ekologiskt och närodlat. De blev en kyckling wraps för min del medans de andra tog lassange.
När magarna var fulla och vi var nöjda så drog jag och Linda tillbax till skolan för lite mer plugg. Kunde nog ha suttit kvar tills det stängde men en inbokad tvätt tid gjorde att jag åkte hem.

Och som sagt sitter jag här nu och tvätten är klar men den får hängakvar nere i källaren till imorgon bitti så allt hinner torka. Just ja får icke glömma att berätta om att jag fick hem min skiva med Adiam Dymott som jag beställde full och icke riktigt vid mina sinnesfulla bruk på valborg. Ångra mig självklart inte, grymt bra band, mer alternativ musik, tack. Ska snart sussa kudde, börjar bli lite suddigt känner jag. Imorgon blir en ny spännande dag i skolan, ska försöka blogga lite då och ta med kameran så ni får se hur roligt man kan ha i ett bibliotek. God natt!

BYE!

Ännu en dag till ända!

Idag har ja hunnit med mycket för att vara jag eftersom jag brukar kunna sova bort hela dagen. Jag har sutit i skolan halva dagen och börjat plugga till en tenta som jag ska ha i augusti. Linda var också där och plugga hon med, skönt att slippa att sitta själv. Åven om man inte pratar så mycket under själva plugandet, så är det skönt att ha en bra polare som sällskap, och stöd. Väll hemma så diska jag, nästan allt iallafall, brukar dela upp disken när det är mycket, annars blir man stående i köket tills man växer fast. Gick även in till stan för att handla lite mat, istället för att gå till affären här i området. Duktiga jag. Och nu har jag suttit och skrivit rent det jag skrev idag när jag pluggade, vart så jävla kladdigt i blocket, så datorn följer nog med imorgon till skolan så jag slipper skriva rent imorn kväll också.

Ska strax gå och sussa kudde, börjar bli sjukt trött. Ska ju upp och plugga imrgon med så lika bra att vara utvilad, annars kommer jag inte fatta något av vad jag läser. Jaja, räcker för ikväll. 

God natt. BYE! 

Ska snart ta och sussa kudde!

Kom hem för en kort stund sen. Har varit hemma hos Daniel och hans flicka och titta på hockey och ätit pizza. Det var trevligt och lika roligt som vanligt. Daniel var på sitt gamla vanliga humör, och då kan det inte bli annat än roligt. Efter så hämta jag min cykel som jag dumpade hemma hos Aksel på Valborg, och den var fortfarnade hel. Och så följd jag Fabian till bussen till Jönköping för att säga hej då, han bor där nere tillfällit. När bussen åkte (förseningar) så cykla jag fort hem till toan (jag han, phuuu). Och nu sitter jag här.

Lova kort från igår, och här kommer dom (måste bara varna för dålig kvalite, är ju som sagt tagits med mobilkameran):

 


BYE!

Hårt, Hårt, Hårt!

Igår kväll blev en hård kväll. Den började med lite spel och socialt umgänge hemmas hos Aksel. Grabbarna fick för sig efter en stund att kolla på fotboll. Så Linda och jag la beslag på köksgolvet, och snack en massa, som man ibland måste. Och jag älskar dig med gumman och jag finns för dig. Efter Aksel så drog vi vidare till Bishops arms. Där vart det mycket snack och trevligt umgänge på ute serveringen, tills jag inte var redigt med i svängarna, men en tur till toan fick mig att komma in på rätt spår igen och typ 3 liter vatten, och en jävlans mycket chips också. När jag tillslut kunda skilja på vad som var upp och ner så åkte Lindas och min mobil fram och fotandet var ett faktum, blev en massa bra bilder som kommer upp inom kort. När vi sedan kände att kvällen kommit fram till sitt slut, så drog vi alla åt olika håll. Jag, Fabian, Linda och Jojje hamna på Donken, för lite fylle mat. Och sedan blev det hemgång. Jag börjar känna mig som en människa igen nu efter lite vila och en dusch.

Ska snart iväg en stund med älsklingen. Men fixar bilderna ikväll när jag kommer hem.

BYE!


Dags att sova!

Det har varit en lång dag idag. Men nu har den gått mott sitt slut, så nu är det mitt huvud på en kudde i sängen som gäller. Dags att sussa kudde. Så stundar en ny dag imorgon. Se vad den bjuder på, spänning spänning.

God natt, BYE!

Börjar bli lite mänsklig nu!

Vakna ganska skapligt i morse efter mitt speed supande i gårkväll. Slog upp ögonen vi 9 snårret. Men mådde inte allt för bra. Huvudet gungade och dunkade, och magen snurra och skrek, men med en huvudvärkstablett och lite frukost så kunde jag iallafall röra mig. Jag fixa och dåna lite i lägenheten under tiden Fabian höll på att diska, det var ju tvunget efter som mina föräldrar skulle komma och hälsade på.
Dom har precis åkt nu och det vart ett trevligt besök, mamma hade lagat mat, eftersom jag inte orkade. Snäll mamma jag har. Och maten var riktigt go. Fabian fick även sin födelsedagspresent, det blev hammarbys ny matchtröja, och han verkar tycka om den väldigt mycke för han har den på sig just nu.

Kvällen här blir nog väldigt lugn, kommer nog mest att ligga och slappa i soffan. Men det kan vara skönt det med. Och det känns som det behövs, är ju inte helt återställd men nästan iallafall.

BYE!

Praktik och fest!

Sitter nu hemma hos Aksel med min karl, Muffan, Gittan och hans brud Louise och Aksel själv så klart. Det har blivit en hård dag som börja med att röja lite i lägenheten och sedan praktik i 8 timmar. Praktiken blev lugn men det fanns ändå en del små grejor att syssla med, så det vart ändå inte lång tråkigt. Nä praktiken väll var slut och jag stog och höll på att byta om så får jag ett sms av killen som säger att det brinner i en killkompis hus. Så jag slänger på mig kläderna och drar iväg. Men när jag väll kommer fram är det inte så farligt som tur var. Phhuuuuu!

Väll framme på festen som tillsist blev av så låg jag extremt långt efter, så fram med spriten och börja dricka och nu när klockan är snart 2 så är jag ifatt, till slut. Men det blev ändå en tripp till studentboendet Gripen. I början av festandet  där erbjöd en del dansade och mingel. Men måt slutet fick Muffan för sig att hoppa sönder ett bord och slagsmål var inte långt bort. Men det blev inget. Tråkigt. Hade varit kul. Hmmmm.

Så nu sitter jag här på efterfest. Gittan har somnat (stackar) dom andra sitter och snackar skit och spelar NHL på x-box. Så det har blivit en helt vanlig skön efterfest. Och en lyckad dag. Hoppas ni andra haft en bra dag..

Puss, BYE!

RSS 2.0